پیام تسلیت دکتر سید علیرضا موسوی رئیس پردیس خودگردان دانشگاه در پی شهادت رئیس جمهور

پیام تسلیت دکتر سید علیرضا موسوی رئیس پردیس خودگردان دانشگاه در پی شهادت رئیس  جمهور

بسم‌ الله الرحمن  الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون

اینجانب شهادت رئیس جمهور محبوب دولت مردمی  و همراهان ایشان به خصوص وزیر گرانقدر امور خارجه در حادثه دلخراش سقوط بالگرد را به محضر رهبر عالیقدر ایران عزیز، خانواده محترم ایشان، ملت شریف ایران، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان انقلابی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تسلیت عرض می نمایم.

این ضایعه‌ اسفبار مایه‌ تالم جامعه‌ دانشگاهی و دیگر اقشار جامعه به خصوص مردم انقلابی کرمانشاه است که به شخصیت وارسته و خدمات ماندگار و با ارزش ایشان آشنایی داشتند.

رحمت و رضوان الهی برای شهدا، آرامش و شکیبایی برای بازماندگان و صبر ، همبستگی و بهروزی برای مردمان ایران زمین آرزو دارم.

دکتر سید علیرضا موسوی

رئیس پردیس خودگردان دانشگاه