با توجه به بند 16 صورتجلسه مورخ 1402/10/3هیئت رئیسه محترم دانشگاه، به اطلاع می رساند دانشجویانی که تا آخر این ترم بدهی دارند و یا انتخاب واحد نکرده اند اجازه شرکت در امتحان پایان ترم جاری را ندارند. لذا نسبت به تسویه بدهکاری خود در اسرع وقت اقدام فرمائید.

با توجه به بند 16 صورتجلسه مورخ 1402/10/3 هیئت رئیسه محترم دانشگاه، به اطلاع می­رساند دانشجویانی که تا آخر این ترم بدهی دارند و یا انتخاب واحد نکرده­اند اجازه شرکت در امتحان پایان ترم جاری را ندارند. لذا نسبت به تسویه بدهکاری خود در اسرع وقت اقدام فرمائید.