جلسه کارگروه تخصصی بین الملل سازی در محل سالن جلسات دفتر معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد و راهکارهای ارتقاء کیفیت آموزش و چالش های دانشکده ها در این راستا مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

روز دوشنبه مورخ 1402/9/06 در محل سالن جلسات دفتر معاونت آموزشی به میزبانی مدیریت پردیس خودگردان با حضور برخی روسا و مسئولین دانشکده ها جلسه کارگروه بین المللی سازی برگزار گردید. در طی آن چالش های دانشکده ها در راستای بین المللی سازی دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راه کارهای ارتقا کیفیت آموزش با تمرکز بر دانشجویان بین الملل ارائه شد.