اولین جلسه وبینار هم اندیشی بین المللی سازی دانشگاه های کلان منطقه ۳ آمایش

رسانه جدید

اولین جلسه وبینار هم اندیشی بین المللی سازی دانشگاه های کلان منطقه ۳ آمایش در روز یک شنبه ۱۴۰۱/۰۸/۲۹ با حضور دبیران و اعضای کار گروه بین الملل سازی دانشگاه های کلان منطقه کرمانشاه ، همدان، ایلام، کردستان و اسد آباد با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه، آقای دکتر ورمیرا مدیر کل محترم آموزش دانشگاه، ضمن خوشامد گویی مقدماتی را در خصوص بین المللی سازی و چالش های موجود در این زمینه عنوان نمودند. سپس آقای دکتر موسوی دبیر محترم کارگروه بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بحث و بررسی در خصوص بین المللی سازی پرداختند و پس از کسب نظرات سایر شرکت کنندگان،  جمع بندی به شرح ذیل صورت گرفت:

1. برگزاری جلسات ماهیانه در سه شنبه آخر هر ماه

2. ارائه پیشنهادات در زمینه بین المللی سازی در قالب کارگروه بین المللی سازی

3. برگزاری جلسه حضوری جهت هماهنگی و هم افزایی نظرات تصمیم گیرندگان بین الملل دانشگاههای کلان منطقه با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام

4. مطرح نمودن برگزاری مدرسه زمستانه بین الملل در جلسه دانشگاه علوم پزشکی ایلام

5. مطرح نمودن نحوه تبادل استاد و دانشجو بین دانشگاههای کلان منطقه در جلسه دانشگاه علوم پزشکی ایلام

6. جمع بندی برنامه های عملیاتی ارسال شده از وزارتخانه

7. مشخص نمودن مجری هر یک از کارگاهها و فعالیت ها جهت دانشگاههای کلان منطقه

8.   هماهنگی بین نحوه جذب دانشجویان بین الملل و عقد تفاهم نامه های یکسان در این زمینه