دانشجوی گرامی ورود شما را به پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گرامی می‌داریم

دانشجوی گرامی ورود شما را به پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گرامی می‌داریم.

اطمینان داریم که با توان و پشتکار فراوان، شما عزیزان نقش موثری در پیشرفت علمی و توسعه ایران عزیزمان خواهید داشت. ان شاء ا... همّت بلند و عزم راسخ شما، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را در فتح قله‌های رفیع علم، فناوری، توسعه فرهنگی و ترویج اخلاق یاری نماید.

مدیریت و کارشناسان پردیس خودگردان ضمن تبریک فرارسیدن بهار علم و خیرمقدم حضور دانشجویان جدیدالورود، تلاش دارد تا با مشارکت حداکثری و فعال دانشجویان، زمینه ارتقای علمی و فرهنگی شما عزیزان را فراهم نماید. امید داریم در این بستر شاهد درخشش شما جوانان متفکر، متدین، مسئولیت‌شناس و خلاق را در عرصه‌های مختلف علوم سلامت در سال‌های پیش رو باشیم.

دکتر سیدعلیرضا موسوی

رئیس پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه