نشست معرفتی اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با عنوان تحلیل و بررسی اهم مسائل سیاسی روز کشور در حوزه سیاست خارجه و مسائل جدید منطقه با استقبال اساتید در روز سه شنبه 11 تیرماه در سالن اجتماعات مجتمع بوستان دانشگاه با حضور دکتر محمد مهدی اسماعیلی برگزار شد.

در طی جلسه دکتر محمد مهدی اسماعیلی معاون پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی ، با بررسی وضعیت ایران در منطقه و سطح بین المللی موضوعاتی را راجع به مسئله برجام و تحریم ها علیه جمهوری اسلامی مطرح کردند.و همچنین به بررسی وضعیت تحریم های ایران در حال حاظر و چند سال قبل پرداختند.

ایشان ضمن امیدواری به اینده ایران و نتایج مذاکرات بیان نمودند که ایران در سال های 91 -  92 از جانب دنیا تحریم بود حال انکه جمهوری اسلامی فقط در چند زمینه تحریم است.

در ادامه دکتر اسماعیلی مسئله صادرات ، و کاهش صادرات نفت ایران را مورد بررسی قرار دادند ، و اثرات آن بر کشور را بیان نمودند. و نیز طرح هایی را راجع به نحوه مدیریت این مسئله ارائه کردند.

در ادامه جلسه  دکتر اسماعیلی ضمن غیر ممکن دانستن حمله نظامی به ایران از جانب آمریکا ، به مسئله هدف قرار دادن پهباد آمریکا توسط ایران اشاره کردند و این را دلیلی دانستند که  جمهوری اسلامی به راحتی میتواند از خود دفاع کند.

در بخش پایانی نشست نیز ، پرسش و پاسخ و مشارکت فعال اساتید انجام  پذیرفت.

پایان خبر/