تکالیف دانشجویان پردیس خودگردان جهت ورود به جلسه امتحان پایان ترم

به اطلاع دانشجویان پردیس خودگردان می رساند جهت شرکت در آزمون پایان ترم می بایست نسبت به انجام و رعایت موارد زیر اقدام نمایند:

1. با ورود به برنامه سما و پنل کاربری خود نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه اقدام نمایند.
  2. به همراه داشتن کارت ورود به جلسه و کارت دانشجویی جهت  شرکت در امتحانات پایان ترم الزامی می باشد و از حضور دانشجویان فاقد مدارک یادشده در جلسه امتحان ممانعت بعمل خواهد آمد.
  3. بهمراه داشتن ماشین حساب، موبایل ، کیف و کتاب در جلسه امتحان ممنوع می باشد و در صورت مشاهده ، تقلب محسوب می گردد.
  4. با توجه به تعیین جای هر یک از دانشجویان در جلسه امتحان، هر دانشجو می بایست در محل تعیین شده در جلسه امتحان استقرار یابد.
  5. دانشجویان قبل از ورود به جلسه امتحان از همراه داشتن لوازمی مانند خودکار، مداد، پاک کن و لاک غلط گیر اطمینان حاصل نماید.
۱۷ دی ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷