(جدید) : اطلاعیه در خصوص عدم امکان ویرایش اطلاعات در سیستم ثبت نام پذیرفته شدگان

با توجه به تماس بعضی از پذیرفته شدگان مبنی بر اشکال در صحت اطلاعات فرم تکمیلی و همچنین فرم مشخصات بستگان در سیستم ثبت نام دانشجویان ، به اطلاع عزیزان می رساند بدون در نظر گرفتن اطلاعات موجود در فرم اول اقدام به تایید ثبت نام خود نمایند و همچنین با غیر فعال نمودن فرم اطلاعات بستگان از سوی مسئول سیستم مشکل برطرف شده است.

تذکر مهم : با توجه به اینکه در سامانه ثبت نام ، کادر یا محلی جهت آپلود فایل اسکن شده  تعهد محضری و فیش واریزی وجود ندارد لازم است فایل مدارک مذکور به آدرس ایمیل ic@kums.ac.ir ارسال شود و حتما هنگام ارسال فایل ها در قسمت موضوع ایمیل ، نام ، نام خانوادگی و نام رشته قبولی دانشجو  با فونت فارسی ثبت گردد.

۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶