اطلاعیه شماره 10

مهم : درخصوص شرایط اعلام نهایی واجدین شرایط تحصیل در شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

به اطلاع کلیه داوطلبان عزیز چند برابر ظرفیت شعبه بین الملل می رساند، با توجه به دستورالعمل اجرایی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، این شعبه موظف است نتیجه واجدین صلاحیت های عمومی و اختصاصی (معرفی شدگان) را بیش از دو برابر ظرفیت پذیرش به منظور اعمال در گزینش نهایی توسط سازمان سنجش به صورت محرمانه و در قالب دو گزینه واجد شرایط و فاقد شرایط، به آن سازمان اعلام نماید. داوطلبان در این لیست از هیچ گونه ترتیب یا اولویتی از لحاظ نمره، رتبه، سهمیه یا نتایج مصاحبه و اعمال نظر دانشگاه برخوردار نخواهند بود.

سازمان سنجش براساس معیارهای خود، نتایج نهایی را بعد از تکمیل فرم انتخاب رشته و محل داوطلبان اعلام خواهد نمود. لذا دانشگاه نقشی در انتخاب داوطلبان نخواهد داشت.
خواهشمند است از هرگونه مراجعه و تماس و یا پیگیری برای اعلام احتمالی قبولی، خودداری فرمائید
۴ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹